Tjänster för att se filmer online


13 snart 30

BETYG: 4 av 5

Den här gamla godingen är en rolig film som man definitivt kan relatera till om man själv snart fyller 30 år och kämpar med att hantera den här milstolpen i livet.

"13 snart 30" är en romantisk komedi från 2004, med Jennifer Garner i huvudrollen som Jenna Rink, en 13-årig tjej som önskar sig att hon var vuxen och vaknar upp som en 30-årig kvinna. Mark Ruffalo spelar karaktären Matt, Jennas bästa vän och kärlek från tonåren.

Andra skådespelare i filmen inkluderar Judy Greer som Lucy, Jennas bästa vän i vuxen ålder, Andy Serkis som Richard, Jennas chef på mode tidningen där hon arbetar, samt Christa B. Allen och Phil Reeves som Jennas föräldrar.

Kritiker har generellt sett varit positiva till filmen, Jennifer Garner har hyllats för sin rollprestation och filmens humor och romantik har också varit något som har gått hem hos publiken. Kritiker har också berömt filmens budskap om att aldrig sluta drömma och följa sina drömmar, oavsett ålder. Filmen blev en kommersiell succé vid när den kom 2004 och har sedan dess blivit en klassiker inom genren.

Inga kommentarer

Skicka en kommentar