Tjänster för att se filmer online


Jumanji - welcome to the jungle

 

BETYG: 4 AV 5

"Jumanji: Welcome to the Jungle" från 2017 är en uppföljare till den ursprungliga "Jumanji"-filmen från 1995. Denna film tar en modern twist på det klassiska konceptet genom att ersätta det magiska brädspelet med ett videospel. När fyra tonåringar upptäcker det gamla spelet Jumanji under ett kvarsittning i skolan, dras de in i spelets djungelvärld och förvandlas till sina avatarer. De inser snart att det enda sättet att komma tillbaka till den verkliga världen är att slutföra spelet.

Huvudrollerna i filmen och deras avatarer är:

Dwayne Johnson spelar Dr. Smolder Bravestone, en stark och äventyrlig arkeolog som är avatar för Spencer, en blyg tonåring.

Jack Black porträtterar Professor Sheldon "Shelly" Oberon, en kartograf och kryptograf som är avatar för Bethany, en självupptagen tonårstjej.

Kevin Hart spelar Franklin "Mouse" Finbar, en zoolog och vapenbärare som är avatar för Fridge, en atletisk men inte särskilt smart tonåring.

Karen Gillan gestaltar Ruby Roundhouse, en kommandosoldat och stridsexpert som är avatar för Martha, en blyg och osäker tonåring.

Denna dynamiska kvartett måste navigera genom djungeln, lösa pussel och övervinna personliga osäkerheter för att besegra spelets skurk och avsluta spelet. Filmen blandar action, komedi och äventyr och utforskar teman som vänskap, självupptäckt och mod. Med sin humoristiska ton och moderna uppdatering av "Jumanji"-konceptet blev "Welcome to the Jungle" en stor framgång och väl mottagen av både publik och kritiker, vilket ledde till ytterligare en uppföljare, "Jumanji: The Next Level", som släpptes 2019.

Inga kommentarer

Skicka en kommentar