Tjänster för att se filmer online


The Way med Martin Sheen


Filmen The Way med Martin Sheen i huvudrollen handlar om pappa som vandrar längs Camino de Santiago, den historiska pilgrimsfärden, efter att hans son har gått bort.

Filmen börjar i Saint Jean-Pied-de-Port och följer längs Camino Francés över Pyrenéerna och genom Pamplona, The Way visar många sevärdheter i Baskien i början av filmen.

Filmen är skriven, regisserad och producerad av Emilio Estevez som Martin Sheens son. Filmen är alltså i dubbel bemärkelse en fader-son-historia.

Martin Sheen spelar Tom, en amerikansk läkare som kommer till St. Jean Pied de Port i Frankrike för att hämta askan av sin vuxna son Daniel (Emilio Estevez) som dog i en storm i Pyrenéerna medan han gick på Camino de Santiago.

I stället för att återvända hem beslutar sig Tom för att gå den historiska pilgrimsfärden för att hedra sin sons önskan om att avsluta resan. Vad Tom inte kunde förutse är hur djup inverkan resan kommer att få på honom och hans syn på livet. Vart han än vandrar inser Tom snart att han inte kommer att vara ensam på denna resa. På sin resa möter Tom andra pilgrimer från hela världen, var och en med sina egna problem och som alla letar efter en större mening med livet.

Inga kommentarer

Skicka en kommentar