Tjänster för att se filmer online


The Duke

BETYG 4 av 5

The Duke är en hjärtevärmande film baserad på en verklig händelse som skedde i Storbritannien på 1960-talet. Filmen följer historien om en pensionerad taxichaufför, Kempton Bunton (spelad av Jim Broadbent), som stjäl ett porträtt av Hertiginnan av Windsor (spelad av Helen Mirren) från National Portrait Gallery i London.

Filmen lyckas på ett imponerande sätt balansera komedi och drama, med många hjärtskärande scener som ändå får tittarna att skratta. Skådespelarprestationerna är fantastiska, med Broadbent och Mirren som båda levererar skickliga och känslosamma tolkningar av sina respektive karaktärer.

"The Duke" är också en välregisserad film med en detaljerad och välutvecklad miljö som verkligen tar tittarna tillbaka till 1960-talets London. Dessutom har filmen ett utmärkt soundtrack som hjälper till att skapa en autentisk och tidsenlig stämning.

Totalt sett är "The Duke" en film som berör och inspirerar, och som ger tittarna en påminnelse om kraften i att kämpa för det man tror på. Det är en film som definitivt är värd att se.

Inga kommentarer

Skicka en kommentar