Tjänster för att se filmer online


This Beautiful Fantastic


 
BETYG 4 AV 5

"This Beautiful Fantastic" är en underbar film som definitivt förtjänar en positiv recension. Filmen är full av fantastiska karaktärer och en fantastisk berättelse som gripande utforskar teman som vänskap, kärlek och försoning. Men det centrala temat i filmen är trädgården, vilket ger en vacker och inspirerande bakgrund för berättelsen.

Huvudkaraktären Bella, spelad av Jessica Brown Findlay, är en ung kvinna som drömmer om att bli barnboksförfattare. Men hennes stökiga trädgård och brist på gröna fingrar hindrar henne från att uppnå sin dröm. Det är här trädgården blir en central del av berättelsen - Bella möter sin granne Alfie, en excentrisk pensionär med en passion för trädgårdsarbete. Alfie blir Bellas trädgårdsmästare och hjälper henne att ta hand om sin trädgård och lära sig om vikten av att ta hand om naturen.

Genom hela filmen blir trädgården en symbol för förändring och tillväxt, både för Bella och för de andra karaktärerna. Trädgården är en plats där människor kan koppla av och hitta lugn, men den är också en plats för skapande och förnyelse. Genom sitt arbete i trädgården lär sig Bella om vikten av tålamod, uthållighet och samarbete - viktiga läxor som hjälper henne att bli en bättre författare och människa.

Det är en film som hyllar naturen och trädgården som en viktig del av våra liv. Det är en film som inspirerar oss att ta hand om vår omgivning och odla våra egna trädgårdar - både bokstavligen och metaforiskt. Filmen är vackert gjord och full av charmiga karaktärer och en positiv känsla som gör att man känner sig lycklig och inspirerad.

Inga kommentarer

Skicka en kommentar