Tjänster för att se filmer online


David Copperfields äventyr och iakttagelser


BETYG: 4 AV 5

Filmen "David Copperfields äventyr och iakttagelser" är en fantastiskt underhållande och rörande adaption av Charles Dickens klassiska roman. Regissören Armando Iannucci har gjort ett utmärkt jobb med att fånga bokens humor, känsla och karaktärer i denna film.

Filmen skildrar David Copperfields resa från en olycklig barndom till hans framgångar som författare. Under denna resa möter han en mängd färgstarka karaktärer, både goda och onda, och måste kämpa mot fördomar och sociala hierarkier.

Filmen tar oss med på en resa genom det viktorianska England, där klasskillnader och sociala normer styr människors liv. Genom David Copperfields äventyr och upplevelser, lär vi oss om kärlek, lojalitet och vad det betyder att hitta sin plats i världen.

Skådespelarna är fenomenala och bär filmen på ett sätt som är sällan skådat. Dev Patel är perfekt i huvudrollen som David Copperfield och han visar en imponerande bredd och djup i sin skildring av karaktären. Tilda Swinton, Hugh Laurie, och Peter Capaldi är också lysande och gör fantastiska insatser i sina roller.

Det visuella arbetet är också imponerande, med fantastiska kostymer, vackra miljöer och en fantastiskt inramning av den viktorianska eran som skildras. Filmens soundtrack är också enastående och hjälper till att förhöja filmens stämning och känsla.

Om du är en fan av Dickens verk, eller om du bara vill se en bra film, så är detta definitivt en film som du borde se.

Inga kommentarer

Skicka en kommentar